Zeg maar Desirée

Leuk kennis te maken

Mensen kennen mij als de Energie Herstel Coach

Moe zijn zorgt ervoor dat je jouw korte tijd op aarde niet de persoon kunt zijn die je wilt zijn. Vanaf het jaar 2016 besloot ik me niet meer te laten beperken door vermoeidheid. En nu help ik jou om dat ook niet meer te hoeven doen.

Mijn missie is om mensen die klaar zijn met hun constante vermoeidheid weer invloed te laten krijgen op hun eigen energiemanagement vanuit bekrachtigende voeding, ademhaling, beweging, ontspanning en mindset.

Dit doe ik met online consulten via Zoom. Ook deel ik via Instagram en YouTube tips voor meer energie en een betere slaap, zodat je maximaal kan presteren.

                                   OERsterk Coach 2024 Desirée Viergever

null

null

Succesvol zijn in privé en werk...

Hoe dan?

Voorheen was ik een finance specialist die de ambitie had om een toppositie te behalen in de finance. En privé wil je er warmpjes bij zitten met een partner die hetzelfde doet, een groot huis en meerdere luxe vakanties per jaar. Je wil het maximale uit het leven halen, toch?


Het leek steeds meer een onmogelijk doel door irritante darmproblemen (precies als je van huis bent), worsteling met overgewicht gevolgd door verschillende strenge diëten, bizarre eetbuien die je nog ellendiger laten voelen, stress omdat je meer wil maar het niet lijkt te lukken, maar bovenal: minder energie dan je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren.


Totdat ik sinds 2016 steeds meer specifieke tools in voeding- en leefstijl ontdekte, die ik mooi kon integreren in mijn drukke ‘prestatie’ bestaan. Het gevolg: Ik had en heb energie voor 10 en dat voelt fantastisch. Ik kreeg steeds meer de vraag: "Hoe doe je dat toch allemaal?"

Waarom weten mensen dit niet?!

Enerzijds voelde ik de passie groeien om mijn strategie voor meer energie met anderen te delen. Anderzijds verbaasde het me enorm hoe weinig mensen uit het bedrijfsleven wisten waar ze toe in staat waren als ze niet last hadden van continu moe zijn en slechte nachten.


Ik besloot om er voor die mensen te zijn: Specifiek voor de mensen die er genoeg van hebben om zich te laten beperken door aanhoudende vermoeidheid en chronische klachten.

De strategie voor meer energie

Deze heb ik kunnen ontwikkelen vanuit verschillende invalshoeken:
  • OERsterk Coach opleiding: waarin ik leerde om vermoeidheid te verminderen met kennis uit de orthomoleculaire geneeskunde, evolutionaire gezondheidsleer, psycho-neuro-immunologie, bewegingsleer, voedingsleer, mindset en stressmanagement.
  • Breathwork Professional opleiding: van Kasper van der Meulen heb ik geleerd hoe ik strategische ademinterventies en lichaamswerk in kan zetten om stress te reduceren en emotionele verwerking te stimuleren.
  • Kharrazian Institute: hierin kwam ik meer te weten over alle verstoorde mechanismen bij vermoeidheid en welke klinische strategieën en behandelingen (functional medicine) het meest effectief zijn om beter energie te kunnen aanmaken.
  • Hashimoto en Auto-Immuun Programma: waarin ik heb geleerd over het verminderen van restklachten bij een trage schildklier en auto-immuunziekten (waaronder vermoeidheid).
  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP): waar ik me verdiepte in het realiseren van gedragsverandering van beperkend naar bekrachtigende groei en succes.
  • Ketogeen dieet als voedingstherapie (Natura Foundation): waarmee ik effectieve begeleiding kan bieden in het verminderen van vermoeidheid, insulineresistentie en neurologische aandoeningen. 
  • kPNI Congres Pijn & Vermoeidheid: waarin ik heb geleerd over hoe pijn en vermoeidheid effectief aangepakt kunnen worden met voeding- en leefstijlaanpassingen.
  • Onwijs veel boeken op het gebied van fysieke en mentale gezondheid.

 

null null

 

Wat kan ik zélf doen om maximaal te presteren?

Een vraag die ik sinds 2016 iedere dag aan mezelf stel. Vanaf dat moment was ik er officieel klaar mee om me te laten beperken door mijn vermoeidheid. En wat voelt dat goed om de regie nu in eigen handen te hebben. Wellicht ben jij nu ook tot dit punt gekomen: klaar om dagelijks de meest energieke versie van jezelf te zijn. Als je wil, kan ik je daarbij helpen.